Waarom ondernemerscoach ?

Consultancy Content is opgericht, omdat ik geconstateerd en geleerd heb dat ondernemerschap inzicht, doorzettingsvermogen en de nodige competenties (bouwstenen van succesvol gedrag) vragen. Vooral geloof in jezelf, de boodschap die je uitdraagt, weten waar je voor staat en naar toe wilt, zijn succes factoren. 

De redenen waarom ik ondernemerscoach ben is om MKB-ondernemers een beter inzicht te geven welke competenties nodig zijn. Welke mogelijkheden heeft men, welke keuzes zijn er, welke besluiten neemt men en welke acties volgen hierop. De ondernemer begeleiden/coachen om succesvol zijn doelen te bereiken, dat is mijn passie.

De redenen waarom workshops zijn ontwikkeld? In coaching trajecten is gebleken dat er een gebrek aan inzicht en kennis is bij startende MKB-ondernemers en gevestigde MKB-ondernemers op meerdere ondernemersvlakken. Voor mij de motivatie om op creatieve wijze inspirerende en motiverende workshops te geven. De workshops geven een verrijking van inzicht, kennis en vaardigheden.

Waarom de groeiscan op deze site? De scan geeft inzicht in het bedrijf van MKB-ondernemers, analyseert  en geeft aan waar oplossingen liggen om succesvol te zijn! 

De scan is gratis en geschikt voor bedrijven tot 15 fte's