Vol vertrouwen pitchen

 

 

 

 

Onderwerpen die behandeld worden: Wat is een pitch, waarom een pitch, hoe breng ik de boodschap over, welke punten noem ik in mijn pitch, hoe bereid ik mijn verhaal goed voor. U wordt gedwongen om in een vroeg stadium na te denken hoe u uw bedrijf wilt omschrijven, neerzetten en wat uw motivatie is. Een pitch is een korte boodschap waarin vertelt wordt wat voor werk u doet of graag wilt doen en waar u goed in bent. Het is de verkoop van uw sterke punten. Het is een manier om mensen, bedrijven te triggeren om een gesprek met u aan te gaan. Het is een proces om een verbinding of overeenkomst tot stand te brengen.

De workshop bevat naast theoretisch leerstof ook praktische werkvormen. Er wordt interactief en onderling gewerkt. Men gaat gelijk aan de slag en wordt aan het eind van de workshop in staat geacht  een pitch te kunnen doen.

 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u meer. Neem actie: bel of mail