Wat anderen zeggen

Waar sta ik voor? Waarom ben ik hier? Wat is mijn toekomstbeeld? Vragen die we onszelf gisteren mochten stellen tijdens de Missie en Visie training. Een stapje verder als ondernemer door een stapje dichterbij jezelf te komen @ met dank aan Pieter de Blouw van www.consultancycontent.nl

 

 

.

 

Pieter Diphoorn, Adviseur ondernemersondersteuning bij Kamer van Koophandel "Inspirator Duurzaam Ondernemen"

Ik heb positieve ervaringen met betrekking tot de samenwerking met Pieter de Blouw. Eind 2015 hebben we samengewerkt bij 3 bijeenkomsten, van de Kamer van Koophandel in het kader van het TOPprogramma Drenthe, voor 12 groeiende bedrijven. Ik heb Pieter ervaren als een deskundige op het gebied van het coachen van ondernemers. Tijdens de sessies wist hij op een heel interactieve wijze de ondernemers de spiegel voor te houden en te helpen bij zetten van stappen in het veranderingsproces. De waardering van de deelnemers was uitermate positief over de inbreng van Pieter.

January 12, 2016, Pieter was a consultant or contractor to Pieter at Consultancy Content 

____________________________________________________________________________________

Robert Oosterbaan, Marktonderzoeker bij Enigma Research

Pieter de Blouw is een naast coach bovenal zelf ondernemer. Dit vertaalt zich in de pragmatische manier waarop Pieter te werk gaat. Om concreet een gesprek aan te gaan maakt Pieter gebruik van de Content Groei Scan; met behulp van een online vragenlijst geeft deze scan inzicht in de te trotseren uitdagingen. Door de uitslag van de scan te combineren met inlevingsvermogen en kennis van marketing reikt Pieter concrete handvatten aan.

May 28, 2015, Robert was a consultant or contractor to Pieter at Consultancy Content

______________________________________________________________

Hannes Velt, Senior Lean IT consultant 

Ik heb Pieter leren kennen als een enthousiasmerende coach. Pieter verbindt mensen, organisaties en plannen. Daarbij coördineert hij in samenwerking het project doeltreffend naar het gewenste resultaat. Met een duidelijke visie en goed toepasbare adviezen wist hij mij te inspireren in het ontwikkelen van mijn eigen plan. Zijn houding is pro-actief, analytisch en oplossingsgericht.

August 17, 2011, Hannes was Piet's client ______________________________________________________________

Jacgues Hartog, Entrepreneurship specialist at Hanze University

Piet is een ervaren ondernemer en kan zijn ervaringen uitstekend overbrengen : op starters maar ook in veel bredere zin. Als consultant is Piet een onuitputtelijke bron van kennis. Erg empathisch en een goede coach!

August 15, 2011, Jacques was with another company when working with Piet at Consultancy Content ______________________________________________________________

Bertus Watering, Loopbaancoach | Arbeidsbemiddeling | Aandacht voor Mensen in Organisaties

Piet is een open, betrokken en makkelijk toegankelijk persoon. In onze contacten laat hij zien een betrokken ondernemer te zijn met een duidelijke visie op organisatie en advies van bedrijven. Kan de behoeften van het MKB benoemen en daar waar nodig ondersteuning bieden.

July 27, 2011, Bertus was with another company when working with Piet at Consultancy Content

  •