De klant van het jaar dat bent u

 

De jaarlijks verkiezingen zijn er weer en de winnaars zullen ongetwijfeld met veel theater en free publicity bekend gemaakt worden.

De vlogger van het jaar, de blogger van het jaar. Het jaar van het boek, Het jaar van de ingenieur, De auto van het jaar, Galerie van het jaar, Het jaar van de haan, Camping van het jaar, Supermarkt van het jaar,Kunstenaar van het jaar, Ondernemer van het jaar, Kampeerauto van het jaar, De tuin van het jaar, De boot van het jaar, De kleur van het jaar, De leraar van het jaar. Zakenauto van het jaar, Het beste product van het jaar, Jonge ambtenaar van het jaar, Fiets van het jaar, Het leerbedrijf van het jaar, Boom van het jaar, Politicus van het jaar. Worstenmakerij van het jaar, Woord van het jaar, Schilderij van het jaar, IJssalon van het jaar, Speler van het jaar, Truck van het jaar, Sportjournalist van het jaar, Hotel van het jaar, Vrijwilliger van het jaar, Wijnkaart van het jaar, De mediabelofte van het jaar, Caravan-bedrijf van het jaar, Wijn van het jaar, De vogel van het jaar. Enzovoort, enzovoort, enzovoort.

Als bedrijf is het natuurlijk leuk om jezelf op deze manier te promoten. Ik stel mijzelf of mijn diensten niet centraal. U als klant bent de belangrijkste persoon, dank zij u kan ik mijn coaching en consultancy uitoefenen. Daar wil ik u voor bedanken!!

DE KLANT VAN HET JAAR    ……..    dat bent U !