Verkenningstocht van PITCH naar ONDERNEMINGSPLAN

 

 

We hebben een workshop voor startende ondernemers ontwikkeld.

In de Verkenningstocht van Pitch naar Ondernemingsplan volgen we de de weg van start naar finish die langs meerdere onderwerpen gaat en uiteindelijk aankomt bij het ondernemingsplan. Een interactieve tocht waar de prestarter, de starter en zelfs de gevestigde ondernemer inspiratie en resultaat uithaalt. Het traject is op MBO niveau.

Het traject heeft tot doel om inzicht te krijgen welke kennis en skills nodig zijn om een eigen bedrijf succesvol te starten op basis van een gedegen ondernemingsplan.

De premisse van de verkenningstocht is om de startende ondernemer/student inzicht te geven in onderdelen van het ondernemerschap waar hij in de praktijk mee te maken heeft. Aan het slot van de verkenningstocht is hij bekend met onderdelen die nodig zijn om een ondernemingsplan op te stellen en welke skills nodig zijn. Daarnaast wordt geprobeerd een positieve houding, actiegerichtheid, creativiteit en vermogen van zelfkritiek te ontwikkelen.

Het traject biedt een mix van motiverende en inspirerende onderwerpen, praktische werkvormen en thuisopdrachten. Verkent wordt de dynamische- en mechanische kant van het ondernemen

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u meer. Neem actie: bel of mail